foto

Katrin Pollitt

  • nar. 27.10.1966 (52 let)
    Kiel, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nord Nord Mord - Sievers und die Tote im Strandkorb (TV film)
2016 Die Hände meiner Mutter
Jeder stirbt für sich allein
2014 Neben der Spur - Adrenalin (TV film)
Verhängnisvolle Nähe (TV film)
2013 Das Letzte Wort (TV film)
Devět paruk
Mörderische Jagd (TV film)
Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
2012 Fraktus
Herzversagen (TV film)
Lore
Vášeň
2011 Anonym
Ein starkes Team - Tödliches Schweigen (TV film)
Hra osudu (TV film)
Nord Nord Mord (TV film)
2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
Tatort - Borowski und der vierte Mann (TV film)
2009 Ein starkes Team - Die Schöne vom Beckenrand (TV film)
Legenda o Janě
Čachtická paní
2008 Die Schimmelreiter
Was wenn der Tod uns scheidet?
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Die Katze (TV film)
Durch Himmel und Hölle (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Menschenraub (TV film)
2006 Die Frau am Ende der Straße (TV film)
2005 Das Zimmermädchen (TV film)
Druhá liga
Erinnere dich, wenn du kannst! (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Ein anderer Mann (TV film)
Sperling und die Katze in der Falle (TV film)
Tatort - Todesengel (TV film)
2004 Bella Block - Hinter den Spiegeln (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Fieber
Klassenfahrt - Geknutscht wird immer (TV film)
Wilsberg - Tödliche Freundschaft (TV film)
2003 Das Duo - Der Liebhaber (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Auf dünnem Eis (TV film)
Königskinder (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Der Mörder in dir (TV film)
Dvojčata
Mit dem Rücken zur Wand (TV film)
Místo činu: Lastrumský případ (TV film)
Weihnachtsmann gesucht (TV film)
2001 Bargeld lacht (TV film)
Ein Geschenk der Liebe (TV film)
Místo činu: Brémy - Zběsilost (TV film)
Stahlnetz - Innere Angelegenheiten (TV film)
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
Die Blauen und die grauen Tage (TV film)
Doppelter Einsatz - Blutroter Mond (TV film)
Touha po Jackovi
1999 Zwei Männer am Herd (TV film)
1998 Ich Chef, Du Turnschuh (TV film)
Totalschaden (TV film)
1997 Gegen den Strom (TV film)
1995 Operation Medusa (TV film)
1993 Männer vom K3 - Tanz auf dem Seil, Die (TV film)

TV seriály

2018 Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
2017 Kriminalista (TV seriál)
Claire (S12E02)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)
Der Hairbeamer (S01E01)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Podezření (S04E13)
Prodělečný podnik (S04E12)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
další epizody (13)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2010 Alle Jahre wieder (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Blutende Herzen (S01E07)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná hra (S03E13)
Nelehké rozhodnutí (S03E12)
Násilné řešení (S03E11)
další epizody (13)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Falešné stopy (S02E13)
Partie strachu (S02E12)
Spřízněni volbou (S02E11)
další epizody (13)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Sny jižních moří (S01E13)
Cena cti (S01E12)
Malé ryby (S01E11)
další epizody (12)
2004 Die Albertis (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Pfeifer (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2014 Ein blinder Held - Die Liebe des Otto Weidt (TV film)
2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)
2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace