foto

Katrin Pollitt

  • nar. 27.10.1966 (53 let)
    Kiel, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Into the Beat - Dein Herz tanzt
2016 Die Hände meiner Mutter
Jeder stirbt für sich allein
2014 Neben der Spur - Adrenalin (TV film)
Verhängnisvolle Nähe (TV film)
2013 Das Letzte Wort (TV film)
Devět paruk
Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
2012 Fraktus
Herzversagen (TV film)
Lore
Mörderische Jagd (TV film)
Vášeň
2011 Anonym
Hra osudu (TV film)
2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
Tatort - Borowski und der vierte Mann (TV film)
2009 Legenda o Janě
Čachtická paní
2008 Die Schimmelreiter
Was wenn der Tod uns scheidet?
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Die Katze (TV film)
Durch Himmel und Hölle (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Menschenraub (TV film)
2006 Die Frau am Ende der Straße (TV film)
2005 Das Zimmermädchen (TV film)
Druhá liga
Erinnere dich, wenn du kannst! (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Ein anderer Mann (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Fieber
Sperling und die Katze in der Falle (TV film)
Tatort - Todesengel (TV film)
2004 Klassenfahrt - Geknutscht wird immer (TV film)
2003 K3 - Kripo Hamburg: Auf dünnem Eis (TV film)
Königskinder (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Der Mörder in dir (TV film)
Dvojčata
Mit dem Rücken zur Wand (TV film)
Místo činu: Lastrumský případ (TV film)
Weihnachtsmann gesucht (TV film)
2001 Bargeld lacht (TV film)
Ein Geschenk der Liebe (TV film)
Místo činu: Brémy - Zběsilost (TV film)
Stahlnetz - Innere Angelegenheiten (TV film)
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
Die Blauen und die grauen Tage (TV film)
Doppelter Einsatz - Blutroter Mond (TV film)
Touha po Jackovi
1999 Zwei Männer am Herd (TV film)
1998 Ich Chef, Du Turnschuh (TV film)
Totalschaden (TV film)
1997 Gegen den Strom (TV film)
1995 Operation Medusa (TV film)
1993 Männer vom K3 - Tanz auf dem Seil, Die (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy na severu (TV seriál)
Wer Hass sät (S06E06)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die Tote im Strandkorb (E10)
SOKO Wismar (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verstorben (S16E19)
2018 Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
2017 Kriminalista (TV seriál)
Claire (S12E02)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)
Der Hairbeamer (S01E01)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
In Vino Veritas (S03E19)
Tlusťoch (TV seriál)
Podezření (S04E13)
Prodělečný podnik (S04E12)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
další epizody (13)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
Nord Nord Mord (E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E48)
2010 Alle Jahre wieder (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Blutende Herzen (S01E07)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná hra (S03E13)
Nelehké rozhodnutí (S03E12)
Násilné řešení (S03E11)
další epizody (13)
Správná dvojka (TV seriál)
Die Schöne vom Beckenrand (E41)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wink des Schicksals (S11E15)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Falešné stopy (S02E13)
Partie strachu (S02E12)
Spřízněni volbou (S02E11)
další epizody (13)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ausbruch (S06E06)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Sny jižních moří (S01E13)
Cena cti (S01E12)
Malé ryby (S01E11)
další epizody (12)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (E12)
Bella Block (TV seriál)
Hinter den Spiegeln (E16)
2003 Das Duo (TV seriál)
Der Liebhaber (E05)
2000 Pfeifer (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2014 Ein blinder Held - Die Liebe des Otto Weidt (TV film)
2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)
2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky