foto

Jan Georg Schütte

  • nar. 6.12.1962 (58 let)
    Oldenburg, Dolní Sasko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Für immer Sommer 90 (TV film)
2020 Kommissar Dupin – Bretonisches Vermächtnis (TV film)
2019 Klassentreffen (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Geheimnisse (TV film)
Ostfriesensünde (TV film)
Tatort - Das Team (TV film)
2018 Kommissar Dupin - Bretonisches Leuchten (TV film)
2017 Kommissar Dupin – Bretonische Flut (TV film)
Kommissar Dupin – Bretonischer Stolz (TV film)
Vadder, Kutter, Sohn (TV film)
2016 Wellness für Paare (TV film)
2015 Das Romeo-Prinzip (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonisches Gold (TV film)
Unter der Haut (TV film)
2014 Altersglühen - Speed Dating für Senioren (TV film)
Die Lichtenbergs - zwei Brüder, drei Frauen und jede Menge Zoff (TV film)
Die Toten von Hameln (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Brandung (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Verhältnisse (TV film)
Stromberg - Der Film
2013 Arnes Nachlass (TV film)
Der Tote im Watt (TV film)
Místo činu: Hamburk - Vražda na ostrově (TV film)
2012 Balthasar Berg - Sylt sehen und sterben (TV film)
Herzversagen (TV film)
Leg ihn um!
Život není med
2011 Polizeiruf 110 - ...und raus bist du! (TV film)
Tatort - Borowski und der coole Hund (TV film)
2010 Endlich jetzt
2008 Die Glücklichen
2007 Der andere Junge
2005 Doppelter Einsatz - Gefährliche Liebschaft (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Ein anderer Mann (TV film)
Kroky k nápravě světa
Vražedná zvědavost (TV film)
2000 Verrat
1999 Geschichten aus dem Wiener Wald (TV film)
Světlovlasý opičák (TV film)
1998 Fünf-Uhr-Schatten
1995 Kommt Mausi raus?! (TV film)

TV seriály

2019 Check Check (TV seriál)
2018 Kobra 11 (TV seriál)
Partneři (S24E02)
2017 4 bloky (TV seriál)
Dead Man Walking (S01E06)
Verrat (S01E04)
Ibrahim (S01E03)
další epizody (5)
Bruder – Schwarze Macht (TV seriál)
Auge um Auge (E01)
Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
Deutschlands grausamste Emanze (E02)
2016 Der letzte Cowboy (TV seriál)
Der Tatortreiniger (TV seriál)
Freunde (S05E06)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod eines Stalkers (E12)
2015 Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)
Die Eventmanagerin (S01E02)
Komm schon! (TV seriál)
2014 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Der König ist tot (E49)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Und ewig singt das Blaukehlchen (S02E03)
Tlusťoch (TV seriál)
Prodělečný podnik (S04E12)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tod eines Rettungsschwimmers (S09E16)
2008 Místo činu (TV seriál)
Und Tschüss (S01E689)
2007 Místo činu (TV seriál)
Brémy - Doutnající oheň (S01E653)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2021 Für immer Sommer 90 (TV film)
2019 Klassentreffen (TV film)
Tatort - Das Team (TV film)
2016 Wellness für Paare (TV film)
2014 Altersglühen - Speed Dating für Senioren (TV film)
2012 Leg ihn um!
2008 Die Glücklichen
2006 Swinger Club

TV seriály

2010 Koffie to Go (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Für immer Sommer 90 (TV film)
2019 Klassentreffen (TV film)
Tatort - Das Team (TV film)
2016 Wellness für Paare (TV film)
2014 Altersglühen - Speed Dating für Senioren (TV film)
2012 Leg ihn um!
2008 Die Glücklichen
2006 Swinger Club

TV seriály

2010 Koffie to Go (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky