foto

Björn Grundies

  • nar. 1974
    Stralsund, Meklenbursko-Přední Pomořansko, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 13 Uhr mittags (TV film)
Angst in meinem Kopf (TV film)
2017 Veterinář vyšetřuje: Tajemství Estonie (TV film)
2012 Leg ihn um!
2005 K3 - Kripo Hamburg: Ein anderer Mann (TV film)
2002 Familie XXL (TV film)
Z lásky k tobě (TV film)
2001 Bargeld lacht (TV film)
Doppelter Einsatz - Rache (TV film)
Stahlnetz - Das gläserne Paradies (TV film)
1999 Geschichten aus dem Wiener Wald (TV film)
Typisch Ed! (TV film)

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

1999 Geschichten aus dem Wienerwald (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace