foto

Felix Schmidt-Knopp

  • nar. 5.11.1975 (44 let)
    Gelsenkirchen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hüftkreisen mit Nancy (TV film)
2018 Carneval - Der Clown bringt den Tod (TV film)
U mě doma
Zur Hölle mit den Anderen (TV film)
2017 Tatort - Goldbach (TV film)
2016 Die letzte Reise (TV film)
Kaltfront (TV film)
Tatort – Zahltag (TV film)
2015 LenaLove
Unsichtbare Jahre (TV film)
2014 Dárek bohů
Lži vítězů
2013 Schwestern
Stunde des Bösen - Der Sieger in Dir (TV film)
Ukradená identita (TV film)
2011 Das Duo - Bestien (TV film)
Über uns das All
2008 Das Duo - Sterben statt erben (TV film)
2007 Ulrike Maria Stuart (divadelní záznam)
2005 K3 - Kripo Hamburg: Ein anderer Mann (TV film)
2004 Místo činu - Návrat domů (TV film)
2003 Eject
Liebelei (TV film)
Zrádný šperk (TV film)
1999 Late Show

TV seriály

2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vermisstes Kind (S16E09)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky