foto

Haruo Tanaka

  • nar. 25.3.1912
    prefektura Kjóto, Honšú, Japonsko
  • zem. 21.2.1992 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Jokohama monogatari (TV film)
1984 Pohřeb
1981 Hono-o no gotoku
1975 Šiosai
1974 Rjóma ansacu
1972 Šin Abaširi Bangaiči: Araši jobu danpu džingi
1970 Zankoku onna džoši
1969 Tokugawa irezumiši: Seme džigoku
1968 Araši no hatašidži
Kawači fúten zoku
1966 Noren ičidai: Džókjó
Santóhei ojabun
Santóhei ojabun šucudžin
Tenamonja Tókaidó
Úvod do antropologie
Šówa zankjóden: Karadžiši botan
1965 Aoi kučizuke
Džiročó sangokuši: Kóšúdži nagurikomi
Iro goto Šiharu Dandži
Kantó hatašidžó
Nihon kjókakuden: Kantó hen
1964 Garakuta
Příběh z Ečiga
Ówarai tono-sama dóčú
1963 Akumjó ičiba
Arakure kója
Džiročó sangokuši: Daiičibu
Gang tai G-men: Šúdan kinko jaburi
Zoku Nippon činšóbai
Šin meoto zenzai
1962 Gendži Kuró sassóki: Hiken ageha no čó
Ottamage ningjo monogatari
Salaryman Iššin Tasuke
Wakaki hi no Džiročó: Tókaidó no cumudži kaze
Wakasamazamurai torimonočó: Okešógumo
Óedo hjóbanki: Binan no kaojaku
1961 Hakubadžó no hanajome
Iemicu to Hikoza to iššin Tasuke
Išin no kagaribi
Suke-san Kaku-san oabare
Šusse bušidó
1960 Abarenbó kjódai
Mori no Išimacu oni jori kowai
Tenka no ódorobó: Širanami gonin otoko
Tonosama jadžikita
1959 Ankokugai no kaojaku
Aru kengó no šógai
Dobrý den
Edokko hangan to furisode kozó
Kakureta ninkimono
Koi jamahiko
Moro no Ichimatsu yûrei dochu
Ukigusa
1958 Angkor Wat monogatari: Ucukušiki aišú
Džokjó ičidai
Gomen asobase hanamuko sensei
Hadaka no taišó
Haha sannin
Mimizuku
Ningjo šóten
Nitohei monogatari: Šindara kami-sama no maki
Rikša
Tono-sama jadžikita: Kaidan dóčú
Wakagimi senrjógasa
Šimizu minato no meibucu otoko: Enšúmori no Išimacu
1957 'Genroku čúšingura Óiši saigo no ičiniči' jori Koto no Cume
Arakure
Hikage no musume
Ippongatana dohjó iri
Jamabato
Na dně
Njotai hakanašiku
Óban
Šitamači
Šukudžo Jowake o wataru
1956 Aidžó no kessan
Aru onna no baai
Bai she chuan
Cuma no kokoro
Gion no kjódai
Kjófu no tóbó
Kuro-obi sangokushi
Neko to shozo to futari no onna
Okaši na jacu
Oni no inuma
Samurai 3
Yotsuya kaidan
1955 Aogašima no kodomotači: Onna kjóši no kiroku
Džiročó gaiden: Akiba no himacuri
Haha no kjoku
Meoto zenzai
Monzaburó no hide
Rjanko no Jataró
Umon torimonočó: Kjófu no džúsanja
Óšó ičidai
1954 Džiročó sangokuši: Daikjúbu – Kódžin'jama
Džiročó sangokuši: Daišicibu hacu iwai Šimizukó
Gohiiki Rokkasen: Suttobi otoko
Hanran
Jakuzabajaši
Júrei otoko
Koremura daikiči
Ucukušiki taka
Ukřižovaní milenci
Uwasa no onna
1953 Daibosacu Tóge Dainibu: Mibu to Šimabara no maki – Miwa kamisugi no maki
Daibosacu tóge: Daisanbu – Rjúdžin no maki, Ai no jama no maki
Džiročó sangokuši: Daigobu nagurikomi kóšúdži
Džiročó sangokuši: Džiročó hacutabi
Džiročó sangokuši: Džiročó to Išimacu
Džiročó sangokuši: Seizoroi Šimizu minato
Džiročó sangokuši: Tabigarasu Džiročó ikka
Edo no hanamiči
Entocu no mieru bašo
Gion bajaši
Gozen reidži
Haresugata: Izu no Sataró
Onna no iššó
Suttobi senrjótabi
1952 Džiročó sangokuši: Džiročó uridasu
Mizuiro no waltz
Rikon
Tókjó no ekubo
Ukigumo nikki
Zoku Čakkari fudžin to ukkari fudžin
Čakkari fudžin to ukkari fudžin
Žít
1951 Cuki jori no haha
Ginza gešó
Izu monogatari
Meši
1950 Akatsuki no dasso
Cuma to onna kiša
Jama no kanata ni
Sasamejuki
Umon torimonočó: Izu no tabinikki
Zoku Mukó sangen rjódonari: Donguri utagassen
Zoku Mukó sangen rjódonari: Koi no mikeneko
Ótone no jogiri
1949 Ju no mači no elegy
Nabešima kaibjó den
Otoko no namida
1948 Ano jume kono uta
Ikite iru gazó
Mukó sangen rjódonari
Wagamači wa midori nari
1947 Ima hitotabi no
Mitari kiitari tamešitari
Toho senichi-ya
1946 Midori no kokjó
Minšú no teki
Nelitujeme svého mládí
1942 Hawai mare oki kaisen
1938 Roei no uta
1937 Aienkjó
Dassen reijô

TV seriály

1973 Kjófu gekidžó anbaransu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky