foto

Wolf Bauer

  • nar. 1950
    Stuttgart, Bádensko-Württembersko, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Ranhojič
2011 Dítě džungle
2010 Hanni a Nanni
Teufelskicker
1998 Děs v nákupním středisku (TV film)
1997 Benny allein gegen alle (TV film)
Heiß und kalt (TV film)
Leben in Angst (TV film)
Röpers letzter Tag (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zbloudilá srdce (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... am Tegernsee, Ein (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... auf den Kanarischen Inseln, Ein (TV film)
V nepřátelských vodách (TV film)
1996 Kateřina Veliká (TV film)
1995 Ledová princezna (TV film)
Nich' mit Leo
Unvergeßliches Wochenende... auf Mallorca, Ein (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Kanada, Ein (TV film)
1994 Ein unvergeßliches Wochenende... auf Capri (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... an der Nordsee, Ein (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Sevilla, Ein (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Südfrankreich, Ein (TV film)
1993 Ein Unvergeßliches Wochenende... in Venedig (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Salzburg, Ein (TV film)
1990 Bei mir liegen Sie richtig
Dům na mělčinách (TV film)
1989 Senkrechtstarter, Die
1988 Experte, Der
1986 Didi na plný plyn
1984 Podoba čistě náhodná
Snob, Der (TV film)
1983 Der Schnüffler

TV seriály

1998 Anitas Welt (TV seriál)
Barátok közt (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Alle zusammen - Jeder für sich (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1993 Millionenerbe, Der (TV seriál)
1991 Die lieben Verwandten (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Rummelplatzgeschichten (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1986 Didi na plný plyn - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace