foto

Goûchy Boy

Biografie

Kanadský rodák s nigerijskými předky Gouchy Boy hrál po boku hollywoodských legend, jakými jsou Jon Voight (Druhá řada v roce 2002) či John Hurt (New Blood v roce 2000). Kromě své role ve filmu Doupě (2014) s Paulem Walkerem, Gouchy Boy sdílí limuzínu s Robertem Pattinsonem ve filmu Cosmopolis (2012) Davida Cronenberga a zabývá se pěstními souboji se Stevem Seagalem ve filmu Naprosá sebedůvěra (2012). Zlom v jeho kariéře přišel s filmem Highlander: The Final Dimension, ve kterém hledá způsob, jak skoncovat se životem v neklidné čtvrti gangů.

H.C.E.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mafia Inc.
2018 Přání smrti
2016 Kidnapped in Romania
2014 Doupě
2012 Cosmopolis
Naprostá sebedůvěra
2010 Gangster Exchange
Piché: entre ciel et terre
Svůdníci žen
2008 13 (TV film)
Kouzelný život
Max Payne
2006 Poslední polibek
2005 Poslední znamení
Zbohatni nebo chcípni
2003 Syndrom (TV film)
2002 Druhá řada (TV film)
Spasitel (TV film)
2000 Americká stopa
New Blood
Tanečnice
Vnadidlo
1999 36 hodin do smrti (TV film)
Nájemní vrazi (TV film)
Requiem for Murder
Vysoká hra
1998 Dead End
Fatal Affair
Lukas
Mušketýři zasahují
Psychopat
V zajetí
Ztracený svět
Útěk (TV film)
1997 Habitat - Znovuzrození ráje
Hon na Šakala
Platinum (TV film)
Podvod
Top Secret
Whiskers (TV film)
1996 Windsorský protokol (TV film)
1995 Highlander 3
Vězeň na zabití

TV seriály

2017 Cheval-Serpent (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Tribes (S02E04)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Pondělní maraton (S01E10)
2009 Foundation, The (TV seriál)
Gentleman, Le (TV seriál)
2007 Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
Rêver en couleur (S02E11)
2006 C.A. (TV seriál)
2005 Minuit, le soir (TV seriál)
2004 Temps dur (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Queer as Folk (TV seriál)
Accentuate the Positive (S02E09)
2001 All Souls (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)

Dokumentární

2019 Smrtelná tajemství (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Just for Laughs (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky