foto

Lilith Ungerer

  • nar. 8.4.1944
  • zem. 8.2.2000 (55 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Místo činu - Bu se směje (TV film)
1973 Sittengemälde (TV film)
1970 Götter der Pest
Proč posedl amok pana R.
1969 Katzelmacher
1968 Der Bräutigam, die Komödiantin und der Zuhälter
1966 Stella

TV seriály

1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1974 Aus Liebe zum Sport (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
Fußballtrainer Wulff (TV seriál)
Mein Bruder - Der Herr Dokter Berger (TV seriál)
Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky