foto

Claire Gordon-Harper

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 End of Fall
JackRabbit 29
2015 Promoted
Redemption of the Heart: The Official Movie
2013 Echo Dr.

TV seriály

2017 Vražedné Miami (TV seriál)
Puffer Fish & Personal History (S02E13)
2014 Nešika (TV seriál)
Bonfire of the Vanities (S04E15)
2013 Long Distance (TV seriál)
2010 Seattle Grace: Message of Hope (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Tattoo Nightmares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky