foto

Hans Werner

  • nar. 11.5.1950 (69 let)
    Weimar, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 In aller Freundschaft - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
Smrt v lepší společnosti: Poslední píseň (TV film)
2010 Smrt v lepší společnosti: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Smrt v lepší společnosti: Miluji tě k smrti (TV film)
2008 Smrt v lepší společnosti: Vrah s tváří beránka (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Rosentod (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödliches Schweigen (TV film)
2003 Spurlos - Ein Baby verschwindet (TV film)
2002 Dům pro psa (TV film)
Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Polizeiruf 110 - Angst um Tessa Bülow (TV film)
Tajemství lásky (TV film)
2001 Amokfahrt zum Pazifik (TV film)
Ve jménu genetiky (TV film)
2000 Der Feind an meiner Seite (TV film)
Dir zu Liebe (TV film)
Pouštní růže (TV film)
Rosamunde Pilcher: Ve svitu ohně (TV film)
Vražda ve Swinger klubu (TV film)
1998 Der Handymörder (TV film)
1997 Familie zum Küssen, Eine (TV film)
Kap der guten Hoffnung (TV film)
1996 Tatort - Bei Auftritt Mord (TV film)
Tatort - Wer nicht schweigt, muß sterben (TV film)
1995 Tatort - Bomben für Ehrlicher (TV film)
1991 Mein Bruder, der Clown (TV film)
Rückkehr ins Leben (TV film)
1989 Galgenbrücke, Die (TV film)
Polizeiruf 110 - Unsichtbare Fährten (TV film)
1988 Nadine, meine Liebe (TV film)
1987 Staatsanwalt hat das Wort - Getrennte Wege, Der (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein feiner Dreh (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Mühlbach & Sohn (TV film)
Offiziere (TV film)
1985 Kartenhaus, Das (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Hubertusjagd, Der (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Ich geh' zur Oma, Der (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Das vergessene Labor (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Ein Kartenhaus, Der (TV film)
1983 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein gefährlicher Fund (TV film)
Plauener Spitzen (TV film)
1982 Das Graupenschloß (TV film)
1981 Besuch eines Herrn (TV film)
Morgens in der Kneipe (TV film)
Schwarzes Gold (TV film)
1980 Salz und Brot und gute Laune
1979 Polizeiruf 110 - Am Abgrund (TV film)
1978 Kleinen Lokführers große Fahrt, Des (TV film)
Přes sedm mostů musíš jít (TV film)
1977 Das Herz der Dinge (TV film)

TV seriály

2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Was zusammen gehört … (S12E18)
Selbstlos (S12E17)
Glück im Unglück (S12E16)
2006 Endlich Samstag! (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Big Ben (TV seriál)
www.vražda.de (S06E01)
Vražda ve sboru (S05E03)
1997 Leinen los für MS Königstein (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Komisař Rex (TV seriál)
Anděl se čtyřmi tlapkami (S03E10)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Sonntag & Partner (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Gernsehabend: Der Staatsanwalt hat das Wort (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky