foto

Hans Werner

  • nar. 11.5.1950 (70 let)
    Weimar, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 In aller Freundschaft - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Rosentod (TV film)
2003 Spurlos - Ein Baby verschwindet (TV film)
2002 Dům pro psa (TV film)
Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Polizeiruf 110 - Angst um Tessa Bülow (TV film)
Tajemství lásky (TV film)
2001 Amokfahrt zum Pazifik (TV film)
Ve jménu genetiky (TV film)
2000 Der Feind an meiner Seite (TV film)
Dir zu Liebe (TV film)
Pouštní růže (TV film)
Rosamunde Pilcher: Ve svitu ohně (TV film)
Vražda ve Swinger klubu (TV film)
1998 Spáč (TV film)
1997 Familie zum Küssen, Eine (TV film)
Kap der guten Hoffnung (TV film)
1996 Tatort - Bei Auftritt Mord (TV film)
Tatort - Wer nicht schweigt, muß sterben (TV film)
1995 Tatort - Bomben für Ehrlicher (TV film)
1991 Mein Bruder, der Clown (TV film)
Rückkehr ins Leben (TV film)
1989 Galgenbrücke, Die (TV film)
Polizeiruf 110 - Unsichtbare Fährten (TV film)
1988 Nadine, meine Liebe (TV film)
1986 Offiziere (TV film)
1985 Kartenhaus, Das (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Das vergessene Labor (TV film)
1983 Plauener Spitzen (TV film)
1982 Das Graupenschloß (TV film)
1981 Besuch eines Herrn (TV film)
Morgens in der Kneipe (TV film)
Schwarzes Gold (TV film)
1980 Salz und Brot und gute Laune
1979 Polizeiruf 110 - Am Abgrund (TV film)
1978 Kleinen Lokführers große Fahrt, Des (TV film)
Přes sedm mostů musíš jít (TV film)
1977 Das Herz der Dinge (TV film)

TV seriály

2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ganz was Neues (S19E03)
Neustart (S19E02)
Entscheidungen (S19E01)
2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zukunftsmusik (S18E03)
Alte und neue Freundschaften (S18E02)
Zwei Leben (S18E01)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Scherbengericht (S17E21)
Voreilige Schlüsse (S17E20)
Hals über Kopf (S17E19)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf die harte Tour (S16E18)
Alte Narben (S16E17)
Im Banne der Dunkelheit (S16E15)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Keine halben Sachen (S15E24)
Wer nicht kämpft … (S15E23)
Hinter der Fassade (S15E22)
2011 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Poslední píseň (E08)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter der Oberfläche (S14E21)
Feuer und Wasser (S14E20)
Verantwortung (S14E18)
2010 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (E06)
Miluji tě k smrti (E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zweisamkeit (S13E21)
Im Schatten der Angst (S13E20)
Eine Frage der Moral (S13E19)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Was zusammen gehört … (S12E18)
Selbstlos (S12E17)
Glück im Unglück (S12E16)
2008 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Vrah s tváří beránka (E03)
2006 Endlich Samstag! (TV seriál)
2004 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E26)
Komisař Rex (TV seriál)
S Ninou o půlnoci (S09E08)
Mrtvá za mřížemi (S09E07)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Big Ben (TV seriál)
www.vražda.de (S06E01)
Vražda ve sboru (S05E03)
Komisař Rex (TV seriál)
Smrt přes internet (S06E10)
Mrtvý se vrací (S06E09)
Vraždy za úplňku (S06E08)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Sisi (S05E13)
Štvanice (S05E12)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Nebezpečný úkol (S04E13)
Poslední zápas (S04E12)
Šmírák (S04E11)
další epizody (4)
1997 Leinen los für MS Königstein (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Krvavé růže (S03E12)
1996 Komisař Rex (TV seriál)
Anděl se čtyřmi tlapkami (S03E10)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Vůně smrti (S02E10)
Ve znamení Satana (S02E09)
Smrt dítěte (S02E08)
další epizody (5)
1994 Sonntag & Partner (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Getrennte Wege (E115)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Mühlbach & Sohn (E110)
Ein feiner Dreh (E103)
1985 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Lovecká sezóna (E99)
Ich geh' zur Oma (E97)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein Kartenhaus (E92)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein gefährlicher Fund (E86)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
2010 Místo činu: Kolín - Rodinná pouta (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Rosentod (TV film)
1991 Mein Bruder, der Clown (TV film)
1989 Galgenbrücke, Die (TV film)
1988 Nadine, meine Liebe (TV film)
1986 Offiziere (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Das vergessene Labor (TV film)
1983 Plauener Spitzen (TV film)
1982 Das Graupenschloß (TV film)
1981 Schwarzes Gold (TV film)
1979 Polizeiruf 110 - Am Abgrund (TV film)
1978 Kleinen Lokführers große Fahrt, Des (TV film)
Přes sedm mostů musíš jít (TV film)

TV seriály

1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Getrennte Wege (E115)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Mühlbach & Sohn (E110)
1985 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Lovecká sezóna (E99)
Ich geh' zur Oma (E97)
1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein Kartenhaus (E92)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein gefährlicher Fund (E86)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1959 Auf Täves Spuren

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Gernsehabend: Der Staatsanwalt hat das Wort (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky