foto

Jong-soo Lee

  • nar. 21.10.1976 (42 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ggogdoogagshi
2010 Hyultoo
2007 Choegang romaenseu
2006 Arang
Joyonghan sesang
2005 Mudeungsantajan, Park Hong Suk
2004 3-iron
2003 Cheongpung myeongwol
Don tel papa
2002 A yu redi?
2001 Shinlaui dalbam
1998 Kishal kkayo
1997 Cheinji

TV seriály

2016 O mai Geumbi (TV seriál)
Sarangeun bangulbangul (TV seriál)
2015 Songgot (TV seriál)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Boolkkotsokeuro (TV seriál)
Sowoneool malhaebwa (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
Kukgaga bureumda (TV seriál)
2009 Dahamgge chachacha (TV seriál)
Geunyeoui style (TV seriál)
2008 Matzzang (TV seriál)
Myeoneuriui myeoneunim (TV seriál)
2007 Kideu gaeng (TV seriál)
Yi San (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
2005 Hwansaeng - nekseuteu (TV seriál)
2004 Hankangsutareyong (TV seriál)
Jang Gil San (TV seriál)
2003 Joheun saram (TV seriál)
Naneun dallinda (TV seriál)
죽도록 사랑해 (TV seriál)
2002 Hwanggeumyeonmot (TV seriál)
Nappeun yeojadeul (TV seriál)
Orenji (TV seriál)
1998 Sae sang ggeut gga ji (TV seriál)
Sarang (TV seriál)
내일을 향해 쏴라 (TV seriál)
1996 Sesangeseo gajang areumdaun ibyeol (TV seriál)

TV pořady

2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace