foto

So-yeong Han

  • nar. 1.1.1988 (31 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moolgwoe
2017 Lomaeui hyooil
Miok
2013 Ggogdoogagshi
2007 Kkotminam yeonswae tereosageon
2003 Waildeu kadeu

TV seriály

2017 Hawayu beuredeu (TV seriál)
Keurimineol maindeu (TV seriál)
2016 Abeonim jega mosilgeyo (TV seriál)
Choehoorobooteo doobeonjjae sarang (TV seriál)
2015 Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
2014 Ingyeogongjoo (TV seriál)
2013 Hwansang geotab (TV seriál)
Neilshap pariseu (TV seriál)
2011 Cheonileui yaksook (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace