foto

Michael Winner

  • nar. 30.10.1935
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.1.2013 (77 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

Střihačská filmografie

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2001 Night of a Thousand Faces (TV film)
2000 Shelf Life
1997 Dennis Pennis R.I.P.
1994 Calliope
Decadence
1991 For the Greater Good (TV film)

Dokumentární

2007 Brando (TV film)
2001 Annie Goes to Hollywood (TV film)
1997 James Bond: Shaken and Stirred (TV film)
1995 I, Camcorder (TV seriál)
1993 Diary of Jack the Ripper: Beyond Reasonable Doubt?, The
1992 Stopy zločinu (TV seriál)
1986 Omnibus: The Last Moguls

TV pořady

2005 The Apprentice (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1988 One More Audience with Dame Edna Everage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace