foto

Michael Winner

  • nar. 30.10.1935
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.1.2013 (77 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

Střihačská filmografie

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2001 Night of a Thousand Faces (TV film)
2000 Shelf Life
1997 Dennis Pennis R.I.P.
1994 Calliope
Decadence
1991 For the Greater Good (TV film)

Dokumentární

2014 Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films - a.z.
2007 Brando (TV film)
2001 Annie Goes to Hollywood (TV film)
1997 James Bond: Shaken and Stirred (TV film)
1995 I, Camcorder (TV seriál)
1993 Diary of Jack the Ripper: Beyond Reasonable Doubt?, The
1991 Stopy zločinu (TV seriál)
1986 Omnibus: The Last Moguls

TV pořady

2005 The Apprentice (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1988 One More Audience with Dame Edna Everage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace