foto

Anthony Brandon Wong

  • nar. 12.5.1965 (55 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Neviditelný
2019 Sequin in a Blue Room
2018 The Pitch
Thicker Than Water
2017 Emporium
First Day
2012 Hemingway a Gellhornová (TV film)
2011 Zkrat
2008 Crooked Business
Ninjové útočí (TV film)
2005 Malá ryba
2004 Let Fénixe
2003 Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
2001 Jumping Ship (TV film)
2000 Dr. Jekyll a pan Hyde (TV film)
Hraniční hlídka (TV film)
1996 Fu sheng
Lilian's Story
1992 Seeing Red
1990 Dokud jsi tu byl
1989 Cassidy (TV film)
Potíže v ráji (TV film)

TV seriály

2019 The Commons (TV seriál)
2017 Pulse (TV seriál)
2016 The Family Law (TV seriál)
2015 Maximum Choppage (TV seriál)
2014 Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (5)
2013 Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 1 (S01E01)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Krvavé diamanty (S02E19)
2011 The Booth at the End (TV seriál)
2010 Glee (TV seriál)
Boží sendvič (S02E03)
2008 Samurai Girl (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Agent na palubě (S06E02)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Volný pád (S02E22)
1999 Xena (TV seriál)
Nazpět v lahvi (S05E07)
1997 The Adventures of Sam (TV seriál)
Vládci kouzel 2: Země dračího pána (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
1989 Tanamera - Lion of Singapore (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
The Haunting (S01E09)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2007 Tajemství Zakázaného města
2004 Burly Man Chronicles, The
Matrix Reloaded Revisited, The
Matrix Revolutions Revisited, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky