foto

Matti Penttilä

  • nar. 5.3.1943 (76 let)
    Kuopio, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1978 Häjyt (TV film)
1973 Země je hříšná píseň
1971 Laulu tulipunaisesta kukasta
1970 Narrien illat
1969 Käännekohta (TV film)
1968 Punahilkka
Sirkku (TV film)

TV seriály

1976 Stormskärs Maja (TV seriál)
Tie Myrskyluodolta (E06)
Suden talvi (E05)
Tallin joulu (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

1980 Pro arte utili (TV seriál)
1979 Me vehkeilijät (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Vyvrhelové
1970 Pilvilinna

TV seriály

2004 Pelkovaara (TV seriál)
Lopunajan enteet (E07)
2000 Raid (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2003 Tähtikeinu (TV film)
2001 Aita (TV film)
Ilon juhla (TV film)
Kolme valhetta (TV film)
2000 Ei kaikki miehet petä
Sano Oili vaan (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1999 Itsenäisyyden ilta (TV film)
Jakkulista feministi (TV film)
Kivat sulle, moi (TV film)
Mennyt heinäkuu (TV film)
1998 Pala valkoista marmoria (TV film)
1992 Kuvia kuolemasta
1988 Inuksuk
1985 Suuri illusioni
1983 Apinan vuosi
Hammassärky

TV seriály

2007 Poikkeustila (TV seriál)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
Uudisraivaaja (E11)
Tuotto-odotuksia (E10)
další epizody (12)
2004 Pelkovaara (TV seriál)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1998 Sydänten akatemia (TV seriál)

TV pořady

2001 Haluatko ministeriksi? (TV pořad)
2000 Julmahuvi esittää: Mennen tullen (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Hammassärky

Dokumentární

1971 Matkalla ylihuomiseen (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1983 Hammassärky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace