foto

J.H. Wyman

  • nar. 5.1.1967 (52 let)
    Oakland, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Pomsta mrtvého muže
2006 13 Graves (TV film)
2001 Mexičan
2000 Tajemství pana Rice
1997 Zkurvení šmejdi

TV seriály

2014 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
2013 Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdor osudu (S05E13)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdoruj (S05E05)
V zastoupení (S05E02)
Přenosový slučovač myšlenek vzor 11 (S05E01)
další epizody (8)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Subjekt 9 (S04E04)
Ani tady, ani tam (S04E01)
Den, kdy jsme zemřeli (S03E22)
další epizody (7)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Vchod (S03E08)
Olívie (S03E01)
Na druhé straně 2 (S02E23)
další epizody (7)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Srpen (S02E08)
Pozemšťan (S02E06)
Noc vytoužených úlovků (S02E02)
další epizody (5)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1997 Zkurvení šmejdi

TV seriály

2013 Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdor osudu (S05E13)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Povídka o lásce (S04E15)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Náhodné setkání
1996 Listen
1994 Společenství ďábla
1993 Rodinné fotografie (TV film)
1992 Hra na vraha 4
Trial of Red Riding Hood, The (TV film)

TV seriály

1997 Pacifické palisády (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1992 Kapela Catwalk (TV seriál)

Dokumentární

1992 Death by Moonlight: Bomber Command (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace