foto

Melissa Macedo

  • nar. 3.6.1988 (31 let)
    Pasadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blood Heist
Every Time I Die
2018 A Hollow Point
2017 Bebé
Confessions of a Teenage Jesus Jerk
2010 I Kissed a Vampire
2009 Andělé a démoni
1991 Oheň lásky

TV seriály

2018 Foursome (TV seriál)
Be a Friend, Amend! (S04E05)
2017 Girlboss (TV seriál)
Sophia (E01)
Casual (TV seriál)
Things to Do in Burbank When You're Dead (S03E02)
2011 Las Tundas of the Valley (TV seriál)
2009 One Day (TV seriál)

Dokumentární

2011 Nefarious: Merchant of Souls

Host

TV pořady

2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky