foto

Nick Bakay

  • nar. 8.10.1959 (59 let)
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Policajt ze sámošky 2
2011 Ošetřovatel
2009 Policajt ze sámošky
1995 TV Wheel, The (TV film)

TV seriály

2016 Máma (TV seriál)
Lockjaw and a Liquid Diet (S04E22)
Tush Push and Some Radishes (S04E18)
Good Karma and the Big Weird (S04E11)
další epizody (5)
2015 Máma (TV seriál)
A Catheter and a Dipsy-Doodle (S03E19)
Sticky Hands and a Walk on the Wild Side (S03E13)
Quaaludes and Crackerjack (S03E10)
další epizody (4)
2014 Máma (TV seriál)
Sick Popes and a Red Ferrari (S02E20)
Dropped Soap and a Big Guy on a Throne (S02E18)
Dirty Money and a Woman Named Mike (S02E16)
další epizody (7)
2013 Máma (TV seriál)
Nietzsche and a Beer Run (S01E16)
Leather Cribs and Medieval Rack (S01E14)
Hot Soup and Shingles (S01E13)
další epizody (14)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Sandwiched Out (S08E05)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Offtrack... Bedding (S07E06)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Departure Time (S03E21)
Papa Pill (S03E18)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Strike Out (S03E07)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Super Hero (S04E14)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Little Orphan Hilda (S04E04)
Salem, the Boy (S03E17)
Mrs. Kraft (S03E14)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
You Bet Your Family (S03E07)
Rumor Mill (S02E25)
The Band Episode (S02E18)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Witch Trash (S02E09)
Sabrina, the Teenage Boy (S02E06)
Troll Bride (S01E24)
další epizody (4)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
3rd Aunt from the Sun (S01E07)
1994 She TV (TV seriál)
1992 Dennis Miller Show, The (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ošetřovatel
2001 Bulšit
1999 Sabrina, Down Under (TV film)
1998 Sabrina jede do Říma (TV film)
1997 Statical Planets
1996 Víkend (TV film)
1995 Soudcem z nouze
TV Wheel, The (TV film)
1993 Morning Man at 88.0 (TV film)

TV seriály

2013 Máma (TV seriál)
Six Thousand Bootleg T-Shirts and a Prada Handbag (S01E05)
Pilot (S01E01)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Baker's Doesn't (S08E11)
Ice Cubed (S07E19)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Alter Ego (S06E22)
Simpsonovi (TV seriál)
Milhouse tu už nebydlí (S15E12)
2003 Dva z Queensu (TV seriál)
Doug Less II (S06E02)
Doug Less I (S06E01)
Golden Moldy (S05E16)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Soul Mates (S07E22)
What a Witch Wants (S07E21)
A Fish Tale (S07E20)
další epizody (13)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Kirbed Enthusiasm (S05E04)
Holy Mackerel (S05E03)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
It's a Hot, Hot, Hot, Hot Christmas (S07E09)
Bada-Ping! (S07E08)
Witch Way Out (S07E07)
další epizody (23)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ericovo tetování udělané v opilosti (S03E22)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Humble Pie (S06E08)
Hex, Lies, and No Video Tape (S06E07)
Thin Ice (S06E06)
další epizody (20)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Strike Out (S03E07)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina's Perfect Christmas (S05E10)
Lost at C (S05E09)
Some of My Best Friends Are Half-Mortal (S05E08)
další epizody (20)
1999 Sabrina the Animated Series (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Romantický víkend (S01E13)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, Nipping at Your Nose (S04E12)
Salem and Juliette (S04E11)
Ice Station Sabrina (S04E10)
další epizody (26)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Christmas Amnesia (S03E11)
Sabrina and the Beast (S03E10)
Nobody Nose Libby Like Sabrina Nose Libby (S03E09)
další epizody (25)
1997 Popletové (TV seriál)
Teen Angel (TV seriál)
The Angry Beavers (TV seriál)
You Wish (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina Claus (S02E12)
Oh What a Tangled Spell She Weaves (S02E11)
To Tell a Mortal (S02E10)
další epizody (25)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Girl and Her Cat (S01E11)
Sweet & Sour Victory (S01E10)
Geek Like Me (S01E09)
další epizody (11)
1994 Ellen (TV seriál)
She TV (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
A Car and a Kiss (S01E22)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Smelly Car (S04E21)
1992 Dennis Miller Show, The (TV seriál)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
In Living Color (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

TV pořady

2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace