foto

Cutomu Jamazaki

  • nar. 2.12.1936 (81 let)
    Čiba, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inori no maku ga oriru toki
Kensacugawa no zainin
Mori no iru bašo
2017 Mugen no džúnin
2016 Tono, risoku degozaru!
2015 Haijú Kameoka takudži
Kakekomi onna to kakedaši otoko
Nihon no ičiban nagai hi
2014 Kamisama to iu tóri
2013 Kiseki no ringo
Slaměný štít
2012 Hajabusa: Harukanaru kikan
2011 Akai Yubi - Shinzanmono Kaga Kyouichiro Futatabi! (TV film)
Kicucuki to ame
2010 Space Battleship Yamato
2008 Ano Hi Bokura no Inochi wa Toiretto Pepa yori mo Karukatta (TV film)
Eiga: Kurosagi
Honto to Uso to Tequila (TV film)
Průvodce
Vrcholek
2007 Dolphin blue: Fuji, mou ichido sora e
2006 Koorogi
2005 Futatsu no Sokoku (TV film)
Tenka sóran (TV film)
Yuki ni negau koto
2004 Chichi no Umi, Boku no Sora (TV film)
Sekai no čúšin de, ai wo sakebu
2003 13 kaidan
2002 Keimusho no naka
2001 Běž!
Džogakusei no tomo
Go Heat Man!
2000 Tengoku kara kita otoko-tachi
1999 Salaryman Kintaró
1998 A, haru
Beautiful Sunday
Nara e iku made (TV film)
1997 世にも奇妙な物語 秋の特別編 (TV film)
1995 Shizukana seikatsu
1994 Onnazakari
1993 Bokura wa minna ikiteiru
Mizu no tabibito: Samurai kizzu
1989 Rikjú
Suwíto hómu
1987 Marusa no onna
1985 Tanpopo
1984 Onna goroshi abura no jigoku (TV film)
Pohřeb
Saraba hakobune
1982 Dótonborigawa
1980 Jishin retto
Kagemuša
1979 Yashagaike
1978 Kótei no inai hačigacu
1977 Jacuhaka mura
1975 Šin Džingi naku tatakai: Kumičó no kubi
1972 Kuro no honrjú
Onna ikitemasu: Sakariba wataridori
1970 Fudži sančó
1969 Zoku Otoko wa curai jo
1967 Akane-gumo
1965 Honkon no shiroibara
Honkon no široi bara
Nikutai no gakko
Rudovous
Sugata Sanširó
1964 Aku no monšó
1963 Gojuman-nin no isan
Nebe a peklo
Onna no rekiši
Taijó wa jonde iru
1962 Ashita aru kagiri
Heso no taisho
Musume to wataši
Sono bashoni onna arite
1961 Tókjó jawa
1960 Chi no hate ni ikuru mono
Daigaku no sanzokutači

TV seriály

2015 Red Cross: Onnatači no akagami (TV seriál)
2014 Nemuri no Mori - Shinzanmono Special (TV seriál)
Roosevelt Game (TV seriál)
2012 Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
2011 Quilt no Ie (TV seriál)
2000 Tsugumi e... (TV seriál)
1998 Seikimatsu no uta (TV seriál)
1982 Kemonomichi (TV seriál)
1972 Okappiki dobu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Zázračná planeta (TV seriál)
1988 Marusa no onnna 2 wo marusa suru

TV pořady

2010 Nippon Academy šó (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace