foto

Nick Baga

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Strangers in a Strange Land
2017 Hey Brother
2011 Jack a Jill
2007 Hairspray
2005 Popstar

TV seriály

2020 All Rise (TV seriál)
Prelude to a Fish (E15)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Tým snů (S01E03)
2015 Změna hry (TV seriál)
2013 #TheAssignment (TV seriál)
Total White Guy Move (TV seriál)
2012 Massholes (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Thanksgiving (S04E08)
Dynamic Duets (S04E07)
Hned jsem tam (S03E14)
další epizody (4)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Takoví jsme se narodili (S02E18)
2009 Eli Stone (TV seriál)
Sonoma (S02E10)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Wake Me Up Before You Go-Go (S01E04)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Brothers & Sisters (S02E01)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
In the Crosshairs (S02E08)

Dokumentární

2011 Glee Live! 3D (koncert)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 #TheAssignment (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Dance Life (TV pořad)
1997 The Dome (TV pořad)
The View (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky