foto

Anna Shields

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Píseň jezera Sway
The Executioners
2016 The Tomorrow Paradox
2014 White Creek
2013 Little Bi Peep
2012 Creeping Crawling

TV seriály

2017 Death's Door (TV seriál)
2012 Pan Am (TV seriál)
Secrets and Lies (E10)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Little Bi Peep

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Little Bi Peep

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace