foto

Patrick DeLuca

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 House of Darkness: New Blood (TV film)
2016 House of Darkness (TV film)

TV seriály

2017 Špatnosti (TV seriál)
2013 My Haunted House (TV seriál)

Dokumentární

2020 Cizinec mezi námi (TV seriál)
2019 Čelit bestii (TV seriál)
2018 Ostrov strachu: Medvědí pevnost (TV film)
Vymřeli či žijí (TV seriál)
2014 Tajemství a legendy hotelů (TV seriál)

TV pořady

2017 Ztracené zlato (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 House of Darkness: New Blood (TV film)

TV seriály

2008 Comedy Gumbo (TV seriál)

Dokumentární

2019 Čelit bestii (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Blind Ambition
2004 Lost Reality
Sugar Valentine

TV seriály

2008 Comedy Gumbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky