foto

Lucy Briers

  • nar. 19.8.1967 (51 let)
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Alan Partridge: Alpha Papa
Our Girl (TV film)
2008 Einstein a Eddington (TV film)
2006 Long Hot Summer
2002 Princ William (TV film)
1993 Případ bezruké mrtvoly (TV film)
1992 Mužský rod (TV film)

TV seriály

2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
2011 Twenty Twelve (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt závodníka (S14E01)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
The Missing Link (S01E04)
2007 Bonkers (TV seriál)
2006 Genie in the House (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
Je to soda (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Poslední víkend (S09E04)
2002 Helen West (TV seriál)
2000 Beast (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1998 Unfinished Business (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Game On! (TV seriál)
Pýcha a předsudek (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1993 10 Percenters, The (TV seriál)
1992 Screaming (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Hololoď (S05E01)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2015 Obrovský nevěstinec (TV film) - vyp.
2011 Temné události (TV seriál)
2005 Drama Connections (TV seriál)
2002 Sex BC (TV seriál)
1990 Cutting Edge (TV seriál)

TV pořady

2001 Zdravotní sestry (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace