foto

Lucy Robinson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 V kruhu koruny II: Jindřich VI. (1. díl) (TV film)
V kruhu koruny II: Jindřich VI. (2. díl) (TV film)
2011 Báječný hotel Marigold
2009 U Be Dead (TV film)
2007 Sex, the City and Me (TV film)
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
2003 Carla (TV film)
2002 Tajný život princezny Diany (TV film)
1999 Nancherrow (TV film)
1998 Takové anglické manželství (TV film)
1996 Emma (TV film)

TV seriály

2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
A Spectre Calls (S04E04)
2008 Ajťáci (TV seriál)
Bezdomovci jako jsme my (S03E03)
2007 Holby Blue (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Rozejít se je těžké (S03E05)
2006 Suburban Shootout (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Nová Země (S02E01)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
2004 Powers (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Celeb (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
Zachraň mě! (TV seriál)
2000 Beast (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
People Like Us (TV seriál)
1998 Get Real (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
1996 Tenká modrá linie (TV seriál)
Tak do nich, Modrá četo (S02E05)
Ism ism ism (S02E02)
Soud zasedá (S02E01)
1995 Barbara (TV seriál)
Dressing for Breakfast (TV seriál)
Pýcha a předsudek (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Clarissa (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2016 Cold Feet
Letters from Baghdad

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace