foto

Adrian Lukis

  • nar. 28.3.1957 (60 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bert & Dickie
City Slacker
2011 Victim
2009 Brána do pekla
2007 Britz (TV film)
Rembrandtova Noční hlídka
2005 7 vteřin
2003 Doktor Martin a legenda o Cloutie (TV film)
Tomu se ani nechce věřit (TV film)
2001 Konečně doma (TV film)
Odvážné kordy
S tebou i bez tebe
The Hunt (TV film)
1999 Zákop
1995 Hlavní podezřelý: Unesené dítě (TV film)
1989 Miss Marple: A Caribbean Mystery (TV film)
1985 Dutch Girls (TV film)

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola třetí (S01E03)
Červený trpaslík (TV seriál)
Cured (S12E01)
2016 Bedrag (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Hated in the Nation (S03E06)
2015 X Company (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Damned If You Do... (S04E03)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 1 (S06E01)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždění v Kodani (S16E05)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Sloni mají paměť (S13E01)
2012 Toast of London (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
Čerstvé maso (TV seriál)
2010 Money (TV seriál)
Pete Versus Life (TV seriál)
Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
2009 Personal Affairs (TV seriál)
2007 Outnumbered (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvý ve vodě (S08E02)
2003 Absolute Power (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Pýcha a předsudek (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
Campion (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace