foto

Harold 'House' Moore

  • nar. Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 All Eyez on Me
2011 Fanaddict
2008 Killer Pad
2007 Mlátička

TV seriály

2016 Atlanta (TV seriál)
The Jacket (S01E10)
The Club (S01E08)
Go for Broke (S01E03)
další epizody (4)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Karneval smrti (S01E15)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Drsný sport (S06E10)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Single Ladies (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nelehká volba (S01E10)
2008 Havárie (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace