foto

Li Jun Li

  • nar. Šanghaj, Čína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Construction
Front Cover
2014 První Píseň
The Humbling
2013 Casse-tête chinois
Hatfields & McCoys (TV film)
2012 Americana (TV film)
2008 Xu Wu Di Ai

TV seriály

2017 Exorcista (TV seriál)
Nejsem hoden (S02E10)
Obřad a opakování (S02E09)
Pekelné nebe (S02E08)
další epizody (10)
Mrtvý bod (TV seriál)
Mom (S02E21)
In Words, Drown I (S02E20)
Regard a Mere Mad Rager (S02E19)
další epizody (6)
Quantico (TV seriál)
RESISTANCE (S02E22)
2016 Quantico (TV seriál)
Yes (S01E22)
Right (S01E21)
Drive (S01E20)
další epizody (11)
Chicago P.D. (TV seriál)
A War Zone (S04E05)
Big Friends, Big Enemies (S04E04)
Made a Wrong Turn (S04E02)
další epizody (4)
Chicago Fire (TV seriál)
The Hose or the Animal (S05E01)
2015 Billy & Billie (TV seriál)
Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
Memento Mori (E09)
Americký sen (E08)
další epizody (10)
Chicago P.D. (TV seriál)
The Three G’s (S02E19)
2014 One Bad Choice (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
New Hundred (S03E01)
2013 Hostages (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Pád (S01E06)
V obležení (S01E05)
Šílená láska (S01E04)
další epizody (4)
2012 Smash (TV seriál)
Enter Mr. DiMaggio (S01E03)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
After Hours (S01E10)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace