foto

Judith Barker

  • nar. 22.6.1943 (77 let)
    Oldham, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lies We Tell
2013 The Last Witch (TV film)
2003 The Second Coming (TV film)
2002 Re-inventing Eddie
2000 Boj s vlkem (TV film)
1998 Girls' Night
1995 Daisies in December (TV film)
1993 Tančící královna (TV film)

TV seriály

2019 Warren (TV seriál)
2016 Rovers (TV seriál)
Our Girl (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Scott and Bailey (TV seriál)
Change (S05E03)
Nobody’s Fool (S05E02)
Home Fires (S05E01)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2014 Scott and Bailey (TV seriál)
Lost Loyalty (S04E08)
Professional Divide (S04E06)
Neglect (S04E05)
další epizody (5)
2013 Scott and Bailey (TV seriál)
Wrong Place, Wrong Time (S03E07)
Undermined (S03E06)
Witness (S03E05)
další epizody (6)
2012 Scott and Bailey (TV seriál)
Sidelines (S02E07)
Graves (S02E05)
Sacred Trust (S02E04)
další epizody (5)
2004 The Courtroom (TV seriál)
1997 Bloomin' Marvellous (TV seriál)
1996 And the Beat Goes On (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
Brookside (TV seriál)
1971 Persuasion (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Hudební videoklipy

2006 Katie Melua - When You Taught Me How To Dance (hudební videoklip) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky