Reklama

Reklama

Fen Tian

Fen Tian

nar. 1939
Čching-tao, Shandong, Čína

Biografie (1)

Fen Tian (také známá jako Jennifer Ten) je čínská režisérka, scenáristka a producentka. V roce 1962 absolvovala dramatické oddělení Lanzhou Institute of Arts. Postupně sloužila jako členka provinčního činoherního souboru Henan, herečka v divadelním souboru Kuang-si, stážistka Pekingské filmové akademie, tvůrkyně kulturního úřadu Kuang-si a dramaturgyně Čínského uměleckého divadla mládeže. Několik let se podílela na tvorbě scénářů k různým čínským divadelním hrám,… (více)

Zajímavosti (5)

Love on a Leash (2011)

  • Stephen Kramer Glickman nahrál své repliky dvakrát. Jeden den se věnoval dabingu ještě předtím, než se film začal natáčet. Po natočení filmu ho Fen Tian potřebovala na dva dny, aby znovu nahrál všechny své repliky, protože původní zvuk neodpovídal natočenému materiálu. Glickman však neměl čas, chystal se hrát v muzikálu „Shrek“ v New Yorku. Střihač ho musel telefonicky prosit, aby přijel do Redondo Beach a předělal své repliky. Glickman se poddal a udělal to, aby byl milý. (KGBelik)

Love on a Leash (2011)

  • Fen Tian zaplatila službu, která přeložila původní čínské písmo do angličtiny. Nepožádala o žádnou pomoc při překladu, což způsobilo, že dialogy zněly podivně. Herci nabízeli poznámky, aby dialogy zněly přirozeněji, ale Tian odmítala, aby změnili jediné slovo. (KGBelik)

Love on a Leash (2011)

  • Zpočátku je dialog psa velmi nemotorný a neohrabaný. Bylo to proto, že režisérka Fen Tian měla nad výkonem Stephena Kramera Glickmana velkou kontrolu a neustále mu dávala předčítat repliky. Jak nahrávání pokračovalo, měl Glickman v dialozích o něco větší volnost. A to natolik, že všechny sarkastické komentáře psa byly ve skutečnosti Glickmanovy tajné legrace z filmu, protože se na něj díval během nahrávání. (KGBelik)

Reklama

Herečka

Režisérka

Scenáristka

Producentka

Filmy
2011

Love on a Leash

Reklama

Reklama