foto

Dorothée Berryman

  • nar. 28.4.1948 (71 let)
    Quebec City, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Les Fleurs oubliées
2017 Innocent
2016 Mobile Etoile
2010 Cabotins
2009 Ztraceni v lásce
2004 Daniel a superpsi
2003 Cul de sac
Invaze barbarů
2001 Crème glacée, chocolat et autres consolations
Podivné dítě (TV film)
2000 Café Olé
Marie et Tom (TV film)
Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
Varianova válka (TV film)
1999 Dámské předpokoje
Le souper
Taken
1998 Krvavé housle
Prachy k likvidaci
Winter Lily
You Can Thank Me Later
1997 La conciergerie
Tanec na Měsíci
1996 Jed (TV film)
1995 Damoklův meč
Zigrail
1993 Embrasse-moi, c'est pour la vie (TV film)
1992 Úklidová četa
1991 Pianist, The
Scanners II
1990 Ding et Dong le film
Nůž v zádech
Un autre homme
1989 Papírová svatba (TV film)
1987 Wednesday's Children: Mark and Donny
1986 Bioéthique: une question de choix - L'homme à la traîne, La
Úpadek amerického impéria
1975 Gammick, La
Gina
1972 Indrogables, Les

TV seriály

2019 Une autre histoire (TV seriál)
Episode 23 (S01E23)
Episode 22 (S01E22)
Episode 21 (S01E21)
další epizody (11)
2016 District 31 (TV seriál)
2001 Cauchemar d'amour (TV seriál)
Dice (TV seriál)
Rivière-des-Jérémie (TV seriál)
Tribu.com (TV seriál)
Vie, la vie, La (TV seriál)
1998 Réseaux (TV seriál)
1992 Bombardier (TV seriál)
1986 Des dames de coeur (TV seriál)
1978 Terre humaine (TV seriál)
1971 Nic et Pic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky