foto

David Kerr

  • nar. 3.9.1967 (51 let)
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Johnny English znovu zasahuje
2016 A Midsummer Night's Dream (TV film)
2007 Sound (TV film)

TV seriály

2018 V čísle 9 (TV seriál)
To Have And To Hold (S04E04)
Zanzibar (S04E01)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 V čísle 9 (TV seriál)
The Harrowing (S01E06)
The Understudy (S01E05)
Last Gasp (S01E04)
další epizody (6)
2011 Čerstvé maso (TV seriál)
2010 Whites (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Beautiful People (TV seriál)
Massive (TV seriál)
2006 That Mitchell and Webb Look (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)
Ed Stone Is Dead (TV seriál)
Footballers' Wives (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
Mitchell and Webb Situation, The (TV seriál)

Dokumentární

1998 An Awfully Big Adventure (TV seriál)
1996 Works, The (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2006 That Mitchell and Webb Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace