Reklama

Reklama

Abigail Breslin

Abigail Breslin

nar. 14.04.1996 (28 let)
New York City, New York, USA

Diskuze

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

JIRKKA

Piš si, řadím si ji taky ke svým oblíbeným herečkám, jen se mi už nevešla do 1. desítky. Už tady v oblíbenosti skoro dohání Kim Basinger, toho času na 200. místě

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Tahle děvčica se mi začíná líbit čím dál víc. Teď jsem ji viděla ve Vražedné spolčení a Vražedná minulost. Oba filmy se mi moc líbily. A navíc je krásná.

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

No poslední dobou si hrála na dámičku, ted jí čeká trochu toho běhání a špinění v Zombielandu :)

zigíš

zigíš (hodnocení, recenze)

trochu mě překvapila v scream queens, kde je -herecky- nejslabším článkem, ale jinak má ten medvídek v červený čapce pravdu :)

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Všecko nejlepší, děvče - líbila ses mi v My sisters keeper, Tísňové lince a v Blízko od sebe - jen tak dál - čeká tě skvělá budoucnost ...

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

V hitparádě STARmeter na IMDb.com, která se aktualizuje každý týden, se Abigail Breslin, už dlouhé měsíce běžně pohybuje v Top 200. Není výjimka, že i v Top 100.Když měla v kinech film ,,Tísňová linka, viděl jsem jí  i v Top 50. Dlouhodobě mezi hvězdami do 20 let, je jasná trojka, za Dakotou Fanning a Chloe Moretz, a před Saoirse Ronan a AnnaSophií Robb. A když vezmu, že v databázi IMDb.com, je skoro 6 miliónů jmen, tak si myslím, že Abigail nemusí její filmové role trápit. Tento týden, od 18. do 24.srpna, je na 149. místě.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

To, že z Abigail nevyrostl sexuální symbol mi nevadí. Spíše mi vadí, že v dětství sehrála mnoho vynikajících rolí a ve chvíli, kdy dospěla v týnedžerku jakoby si s ní producenti a režiséři nevěděli rady. Po výborných rolích se slehla zem a jen paběrkuje.

DramaQueen

DramaQueen (hodnocení, recenze)

JIRKKA

Ehm, tak jako na tohle reaguji hodně pozdě, ale prostě si nemůžu nerýpnout... ;) csfd už taková parodie už trochu je, jen hozená na druhou stranu, než osobnosti... Tady má totiž každý pocit, že je filmovým kritikem největší velikosti a nejednou se i na facebooku sdílí různé profily zdejších kritiků, kteří psaní na tuhle stránku berou pomalu jako životní poslání. Už je klasická věta v hodnocení "Hodně těžce se mi rozhodovalo, jestli mám dát 3*, nebo 4*", jako kdyby na tom záležela prodávanost toho filmu v následujících deseti letech...

Profík

Profík (hodnocení, recenze)

dost zábavná diskuze. Zvláště díky metal.storm a apolskis. Hlavně zoufalý výkřik od metal.storm pobavil. A taky doufám, že z toho strašidelného období vyroste. Koukl jsem na galerii a fotka z filmu Haunter dává jistou naději.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Asi máš pravdu, ale je divný, když Miley Cyrus znají dva fotrové ode mně z práce, ve věku přes padesát let,  zatímco ty charakterní mladé hvězdy nezná spousta jejich vrstevníků. A pak je překvapeně objevují.

Hlavicz

Hlavicz (hodnocení, recenze)

JIRKKA

Já bych řekl díky za to! Jsem rád, že Abigail a jí podobné herečky nezdobí titulní strany Bravíček jako nějaká Miley nebo Selena Gomez, který jsou sice sexy a malý holky je maj za idoly, ale takovej život nikdo ze skutečných hereček jako je třeba Abigail, Elle nebo Dakota Fanning nebo třeba Chloe Moretz nemaj zapotřebí a ani by jim to neslušelo.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

V jednom tv dokumentu konstatovali, že v Čechách je více rozšířený bulvár a agresivnější, já bych dodal všudypřítomný. Když vezmu v ůvahu, že už je tady na csfd registrováno spousta lidí, co nemají takový filmový přehled, ale bulvár je masíruje xkrát do měsíce, co všechno dělá Miley Cyrus, ale ani jednou za rok nenapíšou o Abigail, tak si to už i tady vybírá svou daň. Jinak si neumím vysvětlit, že tady, na filmovém !! serveru, renomovaným mladým hvězdám, Saoirse Ronan, Dakota Fanning, Abigail, AnnaSophia Robb, skoro nepřibývají noví fandové, nebo stagnují, nebo dokonce ubývají. Zatímco Disney stars, letí nahoru jako komety. Miley Cyrus, Taylor Lautner, Selena Gomez, 15, 20 i 40 nových fandů měsíčně. To je hodně smutný. Jen aby se z csfd nestala parodie, jako server osobnosti, kde má Selena Gomez asi 60x vice fandů, než Saoirse a Agáta Hanychová skoro tolik, co Dakota Fanning.

na příspěvěk reagoval Hlavicz, DramaQueen

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Hlavicz: Vážne ?? podľa mňa nie, existujú aj také, ktoré sa nezmaľujú do príšery. A Miley z nej určite nerobíme, od nej má Cyrus teda poriadne ďaleko.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hlavicz

Hlavicz (hodnocení, recenze)

Děláte z ní 16ti letou Miley Cyrus, jejiž největším vrcholem byl seriál Hannah Montana! Já bych naopak řekl, že ona k těm "Cool Teens" z Disney Channelu ani náhodou nepatří. To, že je přemalovaná, tak jako každá celebritka je úplně normální.

IQ Tiqe

IQ Tiqe (hodnocení, recenze)

metal.storm: apolskis: Taky jsem ji měl radši, když byla „dětská“ než zmalovaná, ale vaši ostrou kritiku nesdílím. Třeba z toho ještě vyroste...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

hellstruck: u nás sa stáva z každej šestnásky kurvička, ale tuto slečna abigail už dosahuje úroveň strašidla... a to mi bola strašne sympatická, teraz už mám radšej aj frankenštajna ...

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

metal.storm: :D Tak já nevím kde žiješ, ale tam odkud jsem takhle vypadá každá patnáctka-šestnáctka. :D

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

BoncheR: Byla taková rozpoznatelná, teď vypadá jako každá druhá pubertačka. Škoda.

BoncheR

BoncheR (hodnocení, recenze)

hellstruck: to máš pravdu. Mňa to tiež pekne mrzí, Abi bola ešte pred takými troma rokmi úplne pekná bruneta. (napr. v takom Určite možno) Ale to jak teraz vyzerá je fakt des.  Ešte že moja oblúbená Chloe si stále drží úroveň :3 :-) :D :D :D

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Montezuma3: Ta změna jí moc nesvědčí..je o 4 roky mladší než já a vypadá starší než já. Tohle nemám ráda, když jsou děcka v šoubyznysu a jak jim to začne lézt na mozek, tak se změní v takové figuríny.. Je to škoda.

BoncheR

BoncheR (hodnocení, recenze)

apolskis: no, až taká škaredá zas nie je, len nie je pekná ako blondína

Příspěvek byl smazán administrátorem.

IQ Tiqe

IQ Tiqe (hodnocení, recenze)

Přiznám se, že jsem ji v New Year's Eve vůbec nepoznal. Říkal jsem si, "sakra, ten hlas mi je povědomej", ale podle obličeje bych k níjméno nepřiřadil.

BoncheR

BoncheR (hodnocení, recenze)

Súhlasím.  V poslednej dobe sa veľmi zmenila (výzorovo) ale... je to veľká škoda a mrzí ma že to hovorim, no nesvedčí jej to. Vlasy nemá až také pekné ako keď bola brunetka a občas mi to pripadá, akoby nasilu chcela byť dospelejšia. A pritom je to celkom chutné dievča. :-D Ničmenej... skvelá herečka.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Perfektni mlada herecka - Je to i muj zivot, Mala Miss sunshine ...

misulka03

misulka03 (hodnocení, recenze)

Ona je snad čím dál lepší - zaujala mě už několika filmech. Před chvílí jsem dokoukala film Je to i můj život - byla excelentní!! Držím ji palce ať jí to vydrží našlápnuto má výborně

Montezuma3

Montezuma3 (hodnocení, recenze)

Těšim se na "Dear Eleanor" Abigail a Anna, dvě současné nejlepší mladistvé herečky v jednom filmu? Lákavá nabídka! ;-) (jsem pro, změnit fotku)

made1

made1 (hodnocení, recenze)

Pokud tuhle holčinu Hollywood nezničí, čeká ji velice slibná budoucnost.

lil:mickey

lil:mickey (hodnocení, recenze)

změnte někdo tu fotku! podle mně má tahle mladá dáma našlápnuto hodně vysoko! v little miss sunshine byla ohromující a kouzelná. stejně tak v znamení.... :)

Související novinky

Zombieland 2 žije

Zombieland 2 žije

16.07.2018

Dlouho očekávané pokračování ke komedii Zombieland s Woodym Harrelsonem, Emmou Stone, Jesse Eisenbergem a Abigail Breslin má konečně zelenou. A co víc, vrátí se v něm kompletní herecké obsazení, a na… (více)

Chystá se návrat do Zombielandu

Chystá se návrat do Zombielandu

18.05.2018

Ačkoliv to zní neuvěřitelně, příští rok uplyne 10 let od premiéry Zombielandu. Ujetá komedie s Jessem Eisenbergem, Woodym Harrelsonem, Emmou Stone a Abigail Breslin celou dobu čeká na pokračování. A… (více)

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Herečka

Filmy
2024

The Italians

2023

Miranda's Victim

2022

Canyon Del Muerto

 

Slayers

2021

Stillwater

2019

Zombieland: Rána jistoty

2017

Hříšný tanec (TV film)

 

Obludárium

 

Yamasong: March of the Hollows

Reklama

Reklama

2016

Fear, Inc.

2015

Final Girl

 

Maggie

2014

Vražedné spolčení

 

Wicked Blood

2013

Blízko od sebe

 

Enderova hra

 

Tísňová linka

 

Vražedná minulost

2012

Zambezia

2011

Rango

 

Šťastný Nový rok

2010

Janie Jones

 

Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey

2009

Je to i můj život

 

Zombieland

2008

Kit Kittredge: Odvážná novinářka

 

Určitě, možná

 

Zapomenutý ostrov

2007

Koření života

2006

12 podmínek k dědictví

 

Air Buddies - Štěnata

 

Malá Miss Sunshine

 

Santa Claus 3: Úniková klauzule

2005

Rodina podle plánu (TV film)

2004

Deník princezny 2: Královské povinnosti

 

Keane

 

Roztomilý mazlíček

 

Život s Helenou

2002

Znamení

Seriály
2023

Obžalovaní

 

Esme's Story (S01E10)

 

Scott's Story (S01E01)

2022

The Cannibals'

2016

Scream Queens

 

Drain the Swamp (S02E10)

 

Lovin the D (S02E09)

 

Rapunzel, Rapunzel (S02E08)

  více epizod (7)
2015

Scream Queens

 

The Final Girl(s) (S01E13)

 

Dorkus (S01E12)

 

Black Friday (S01E11)

  více epizod (10)
2006

Chirurgové

 

Všechno, co potřebuješ, je fantazie (S03E03)

 

Posel ztracených duší

 

Melinda's First Ghost (S01E15)

2004

Námořní vyšetřovací služba

 

Nevidím zlo (S02E01)

 

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti

 

Právo matky (S06E01)

2002

Taxík

 

Domestic Disturbance (S01E03)

Dokumentární
2022

Living with Chucky

2020

The Happy Days of Garry Marshall (TV film)

2004

On the Set: Raising Helen (TV film)

2003

Making 'Signs'

Hudební videoklipy
2014

Abigail Breslin - You Suck

2013

Abigail Breslin - Christmas in New York

2011

Nat & Alex Wolff - Thump Thump Thump

Krátkometrážní
2008

Diary of a Fly - vypravěč

Host

Režisérka

Seriály
2022

The Cannibals'

Scenáristka

Seriály
2022

The Cannibals'

Související novinky

Zombieland 2 žije

Zombieland 2 žije

16.07.2018

Dlouho očekávané pokračování ke komedii Zombieland s Woodym Harrelsonem, Emmou Stone, Jesse Eisenbergem a Abigail Breslin má konečně zelenou. A co víc, vrátí se v něm kompletní herecké obsazení, a na… (více)

Chystá se návrat do Zombielandu

Chystá se návrat do Zombielandu

18.05.2018

Ačkoliv to zní neuvěřitelně, příští rok uplyne 10 let od premiéry Zombielandu. Ujetá komedie s Jessem Eisenbergem, Woodym Harrelsonem, Emmou Stone a Abigail Breslin celou dobu čeká na pokračování. A… (více)

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama