foto

Marja Myllylä

  • nar. 11.7.1951 (68 let)
    Oulu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rehtori (studentský film)
2014 Onnesta
2013 Přijede prezident!
2012 Nöyryydestä
2010 Viimeinen kierros (studentský film)
2004 Löytötavaratoimisto
2003 Vieraalla maalla
1979 Natalia
1977 Teatterituokio: Onni (TV film)
1973 Neljä nuorta (TV film)
1970 A-näytelmä (TV film)

TV seriály

2019 Pirjo (TV seriál)
Lounasuskollisuus (S02E08)
2018 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Katkera kilpajuoksu (S03E06)
Paratiisin porteilla (S03E05)
Uhkapeliä ja uusia avauksia (S03E04)
další epizody (5)
2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Vanhempainrakkaus (E02)
Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Kaivos vaikka väkisin (S02E06)
Kenen lauluja laulat? (S02E04)
Viivyttelyä ja vilunkipeliä (S02E03)
další epizody (4)
2016 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Vastaiskuja valtaajille (S01E06)
Kuka keikuttaa venettä (S01E05)
Armotonta arvonnousua (S01E04)
další epizody (6)
2014 Klikkaa mua (TV seriál)
Minna (S02E03)
Sanneli (S02E01)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
2012 Tehdas (TV seriál)
Tarpeettomat ihmiset (S01E11)
I underläge (S01E02)
2011 Alavilla mailla hallanvaara (TV seriál)
Ei meitä voi säikyttää! (E03)
Maan korvessa kulkevi lapsosen tien (E02)
Maalta olet sinä tullut (E01)
2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace