foto

Katherine Cannon

  • nar. 6.9.1953 (65 let)
    Hartford, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Down the Barrel
1990 Srdeční záležitost (TV film)
1988 Heartbeat (TV film)
1987 Tajemné zlo
1986 Matlock: Diary of a Perfect Murder (TV film)
1984 Rudý ďábel
The Red-Light Sting (TV film)
1983 Horse Dealer's Daughter, The
1982 Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy (TV film)
1980 High Ice (TV film)
V pravé poledne 2 (TV film)
1974 Alithini idoni
Can Ellen Be Saved? (TV film)
1972 Women in Chains (TV film)
1971 Fools' Parade
Private Duty Nurses

TV seriály

1998 JAG (TV seriál)
S úmyslem zemřít (S03E13)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Domov (S06E01)
1990 Columbo (TV seriál)
Columbo na univerzitě (S10E01)
1988 Heartbeat (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
1980 Contender, The (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1969 The Survivors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace