foto

Fiona Glascott

  • nar. 22.11.1982 (34 let)
    Waterford, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Brooklyn
2014 Longwoodská legenda
Stíny starého paláce
2011 Emergo
2010 Anton Chekhov's The Duel
2009 The Courageous Heart of Irena Sendler (TV film)
2008 Kšeft
2007 Instinct (TV film)
2005 Within
2004 Fallen (TV film)
Long Firm, The (TV film)
Omagh (TV film)
Zrazení Krista (TV film)
2003 Goldfish Memory
Veronica Guerin
2002 Resident Evil
Úžasní Ambersonovi (TV film)
1999 Crush Proof
Frère Irlandais, Le (TV film)
1998 Pete's Meteor
This Is My Father

TV seriály

2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Návrat domů (S01E05)
2011 Epizody (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Amongst Us (S01E08)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Posvátná víra (S14E07)
2008 Clone (TV seriál)
2006 Jericho (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Rodinné sídlo (S10E03)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2002 Any Time Now (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Behind the Scenes: Agatha Christie's Poirot (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace