foto

Tim Wylton

  • nar. 27.2.1940 (79 let)
    Bangor on Dee, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Láska na první pohled
2003 Lucky Jim (TV film)
2001 Small Summer Party, A (TV film)
2000 Mirrorball (TV film)
1992 Treaty, The (TV film)
1983 Flying Into the Wind (TV film)
Kletba Růžového pantera
1982 The Tale of Beatrix Potter (TV film)

TV seriály

2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Náměsíčná (S12E07)
2003 The Royal (TV seriál)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Fish Farm (S04E02)
2000 Doctors (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1998 Big Women (TV seriál)
Playing the Field (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
1995 Pýcha a předsudek (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
Just William (TV seriál)
Lifeboat, The (TV seriál)
Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Fatal Inversion, A (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
A co tvoje zahrádka? (S03E02)
1990 Haggard (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Bit of a Do, A (TV seriál)
Campion (TV seriál)
Capital City (TV seriál)
May to December (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Mog (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
1984 Cockles (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
The Citadel (TV seriál)
1982 The Bell (TV seriál)
Whoops Apocalypse (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Maybury (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace