foto

Jong-joon Jeong

  • nar. 3.3.1956 (63 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amsusalin
2005 Geudttae geusaramdeul

TV seriály

2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
2015 Laseuteu (TV seriál)
2014 Yoonaui geori (TV seriál)
2012 Bulhuui myeongjag (TV seriál)
2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
Nunaui 3 wol (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
2005 Bomnal (TV seriál)
Dalkomhan seupai (TV seriál)
2003 Wepungdangdang neunyeo (TV seriál)
2001 Gwiyeowun yeoin (TV seriál)
Hakgyo 4 (TV seriál)
2000 줄리엣의 남자 (TV seriál)
1999 Saramui jip (TV seriál)
1998 Geojitmal (TV seriál)
1996 Meonameon nara (TV seriál)
1995 Koriah geyiteu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace