foto

Klára Dubovicová

  • nar. 19.8.1934 (83 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Ticho (TV film)
2003 Dlhá krátka noc (TV film)
Marš-brosok
2002 Quartétto (TV film)
2000 Fragmenty z malomesta
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)
1986 Modrá zelená zóna (TV film)
1983 Magma (TV film)
1980 Falošný peniaz (TV film)
1979 Mandarínka a Sokrates (TV film)
1978 Kazko Vlasko (TV film)
1976 Amerikán (TV film)

TV seriály

2010 Aféry (TV seriál)
Kamarát „taky“ rád (S01E01)
Nesmrtelní (TV seriál)
Květy a Lucie (E08)
Miluje nemiluje (E02)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Čarodějnice (S01E07)
Mesto tieňov (TV seriál)
Sériový vrah (S01E09)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1988 Druhý dech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace