foto

Klára Dubovicová

  • nar. 19.8.1934 (83 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Ticho (TV film)
2003 Marš-brosok
2002 Quartétto (TV film)
2000 Fragmenty z malomesta
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)
1986 Modrá zelená zóna (TV film)
1983 Magma (TV film)
1980 Falošný peniaz (TV film)
1979 Mandarínka a Sokrates (TV film)
1978 Kazko Vlasko (TV film)
1976 Amerikán (TV film)

TV seriály

2010 Aféry (TV seriál)
Nesmrtelní (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Čarodějnice (S01E07)
Mesto tieňov (TV seriál)
Sériový vrah (S01E09)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1988 Druhý dech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace