foto

Socratis Otto

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Enter The Wild
2014 Carlotta (TV film)
Já, Frankenstein
My Mistress
2013 Válka magazínů (TV film)
2012 Zmizelá
2009 Anyone You Want
Beyond Words
Co skrývá krása
Lživý svědek (TV film)
Nightwalking
X-Men Origins: Wolverine
2008 Monkey Puzzle
Poslední zpověď Alexandera Pearcea
2006 Macbeth
2003 Matrix Reloaded
Proměna Placida Lakea

TV seriály

2017 Wentworth (TV seriál)
Hell Bent (S05E12)
Coup De Grace (S05E11)
Mere Anarchy (S05E10)
další epizody (12)
2016 Wentworth (TV seriál)
Seeing Red (S04E12)
Eleventh Hour (S04E11)
Smitten (S04E10)
další epizody (12)
2015 Wentworth (TV seriál)
Blood and Fire (S03E12)
The Living and the Dead (S03E11)
A Higher Court (S03E10)
další epizody (12)
2014 Wentworth (TV seriál)
Fear Her (S02E12)
Into the Night (S02E11)
Jail Birds (S02E10)
další epizody (9)
2013 Případy doktora Bleika (TV seriál)
Serangoon Road (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
Taneční akademie (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Basilone (E02)
2009 Darwin's Brave New World (TV seriál)
2002 Mladí lvi (TV seriál)
2001 Outriders (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2010 Zázrak v bouři (TV film)
2000 Drama School (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace