foto

Lena Hemming

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Karaoke (TV film)
Saara Pitkänen (TV film)
2002 Luokkajuhla (TV film)
Tappava säde (TV film)
2000 Sano Oili vaan (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
Viimeiset mitalit (TV film)
1999 Kivat sulle, moi (TV film)
1998 Liian paksu perhoseksi (TV film)
Vuoden viimeinen kesä (TV film)
1997 Howard - verinen iltapäivä
Nurkkapöytä Kämpissä (TV film)
1995 Ilmakitarat (TV film)
1994 Meidän Vaakerpyy (TV film)
1993 Tuliainen
1992 Ovi (TV film)
1990 Hyväntekijä (TV film)
1989 Herääminen (TV film)
Perintö (TV film)
1988 Anna Linnean hiukset (TV film)
1984 92-oktaanirakkautta
Viimeinen keikka (TV film)
Vilja tuleentuu
1978 Häjyt (TV film)
Sinikukallinen nekka (TV film)

TV seriály

2003 Kirje isältä (TV seriál)
1995 Bongari (TV seriál)
Linnun rengastus (E10)
Käki pesässä (E09)
Kuka uskoo haikaraan (E08)
další epizody (5)
1994 Bongari (TV seriál)
Outo lintu (E05)
Siellä jossakin (E04)
Parvesta eksynyt (E03)
další epizody (5)
Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1986 Eevan luokka (TV seriál)
1981 Iris Klewe (TV seriál)
1980 Caru (TV seriál)
1970 Pertsa ja Kilu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Ihmisen kokoinen katastrofi (TV film)
2003 Suomalainen kirjailija (TV seriál)
1998 Ristiinnaulittu vapaus
1983 Soolo suoraan sydämestä (TV film)
1971 Supertähti (TV film)

TV pořady

1983 Anna palaa (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Varpuset (TV film)

Kostymérská filmografie

TV seriály

2002 Yhteinen huone (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace