foto

Tenho Saurén

  • nar. 1.9.1926
    Viiala, Finsko
  • zem. 21.3.2001 (74 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Juhani on kuumeessa (TV film)
1984 Tietoisku: Reinikainen ja Arska (TV film)
1983 Agentti 000 ja kuoleman kurvit
1982 Likainen puolitusina
1981 Kaikenlaisia karkulaisia
1980 Mitäs me sankarit
Tup-akka-lakko
1978 Keltainen auto (TV film)
1977 Löylyä! - suomalaisen saunan nousu ja uho (TV film)
Pimeän päivän muisto (TV film)
1976 Pruuno Karppisen sota ja rauha (TV film)
1975 Kissantappaja (TV film)
1974 Kotoa pois (TV film)
1973 Jeppe Niilonpoika eli talonpojan ihmeelliset seikkailut (TV film)

TV seriály

1986 Käki selällään (TV seriál)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)
1983 Reinikainen (TV seriál)
Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö (E14)
Läksiäiset (E13)
Pasianssia ja psykologiaa (E12)
další epizody (9)
1982 Reinikainen (TV seriál)
No onkos tullut kesä (E05)
Pieni yösoitto (E04)
Koiranelämää (E03)
další epizody (5)
1980 Tankki täyteen (TV seriál)
Ympäri käydään, yhteen tullaan (S02E05)
Paranemaan päin (S02E04)
Kotikäynti (S02E03)
další epizody (5)
1978 Tankki täyteen (TV seriál)
Totuuden hetki (S01E06)
Lauantai-illan huumaa (S01E05)
Murtovarkaus (S01E04)
další epizody (6)
1972 Rintamäkeläiset (TV seriál)
1970 Pertsa ja Kilu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Tankista Reinikaiseen (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1976 Iltalintu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky