foto

Rosie Cavaliero

  • nar. 27.11.1967 (51 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Children Act
2015 Professor Branestawm Returns (TV film)
2012 Nativity 2: Danger in the Manger!
2011 Jana Eyrová
2009 Beyond the Pole
Narodil se Kristus Pán!
2007 Ladies and Gentlemen (TV film)
2006 Sólokapr
2005 Things to Do Before You're 30
Tristram Shandy
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
2001 Červené barety (TV film)
1999 Páté přes deváté
1993 Sylvia Hates Sam

TV seriály

2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Are you still talking? (E08)
Why've you brought that? (E07)
Do ladies do that? (E06)
další epizody (8)
2018 Hold the Sunset (TV seriál)
Páteční večeře (TV seriál)
The Other Jackie (S05E01)
2017 Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
2015 Banana (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Tajemství Enfieldu (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Until Death Do You Part (S04E04)
Doktor Martin (TV seriál)
Je dobré mluvit (S07E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedné víno (S17E04)
2014 Prey (TV seriál)
V čísle 9 (TV seriál)
The Understudy (S01E05)
The Job Lot (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nemejští lvi 2 (S08E04)
Nemejští lvi 1 (S08E03)
2013 Common Ground (TV seriál)
It's Kevin (TV seriál)
Zápisky mladého doktora (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2012 Hunderby (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Nellie and Melba (S01E02)
Wizards vs. Aliens (TV seriál)
Zápisky mladého doktora (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2011 Kvítek karmínový a bílý (TV seriál)
Špion (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Mid Morning Matters with Alan Partridge (TV seriál)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
2009 Life of Riley (TV seriál)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
Malá Dorritka (TV seriál)
2006 Feel the Force (TV seriál)
Jam & Jerusalem (TV seriál)
Saxondale (TV seriál)
2005 Cvoci (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Přepadení (S03E01)
2004 Green Wing (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Show Catherine Tateové (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Eyes Down (TV seriál)
2002 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtelná bylina (S05E02)
2001 Best of Both Worlds (TV seriál)
Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
2000 Secret World of Michael Fry, The (TV seriál)
1999 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
McLibel! (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Medics (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace