foto

Ray Emmet Brown

  • nar. 1975
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Second Coming, The (TV film)
2001 Dohola
1999 Butterfly Collectors (TV film)
1996 Hlavní podezřelý: Chybné úsudky (TV film)

TV seriály

2016 Mum (TV seriál)
January (S01E01)
2014 Prey (TV seriál)
2011 The Body Farm (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Paradox (TV seriál)
2007 Life on Mars (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2006 New Street Law (TV seriál)
2004 Outlaws (TV seriál)
2003 Family (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Born to Run (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 G.B.H. (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace