foto

Brian Vernel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dunkerk
2015 Star Wars: Síla se probouzí
2014 Let Us Prey
2012 Offender

TV seriály

2018 Collateral (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 The Tunnel (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (4)
Pán času (TV seriál)
The Eaters of Light (S10E10)
2016 The Missing (TV seriál)
1991 (S02E07)
2015 Prázdné místo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (6)
2014 Prey (TV seriál)
2011 Field of Blood, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace