foto

Darren Whitfield

  • nar. 31.10.1968 (51 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Morris
2018 Dark Vale
2017 Šíleně normální
2016 La Corrispondenza
2015 A Date with Ghosts
2011 Superman: Requiem
2009 Vraždy v Yorkshiru: 1980 (TV film)
2008 The Crew
2006 The Good Housekeeping Guide (TV film)
The Outsiders (TV film)

TV seriály

2014 Prey (TV seriál)
Inspektor Banks (TV seriál)
Žalostné dítě - 1. část (S03E01)
2013 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2008 Wired (TV seriál)
2007 Smrtící mobil (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
You Decide (S04E03)
2005 The Ghost Squad (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky