foto

Cayetana Guillén Cuervo

  • nar. 13.6.1969 (51 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La maldición del guapo
2019 Detektiv Areta: Počátek
El secreto de Ibosim
2012 Pistole v každé ruce
2004 Mirada violeta, La
2002 Fumata blanca
1999 Sí, quiero...
Vše o mé matce
1998 Atómica
El Abuelo
1997 La Herida luminosa
Udělej to pro mě
1996 Amor digital
Bouřlivá láska
Corsarios del chip
1995 Hombres siempre mienten, Los
1994 Historias del Kronen
1993 Amigos del muerto, Los
1992 Deštník pro tři
La marrana
1991 Amor sí tiene cura, El
Don Juan en los infiernos
Miluji tvé lože
1989 La luna negra

TV seriály

2020 Ministerstvo času (TV seriál)
Perdido en el tiempo (S04E01)
2019 Paquita Salas (TV seriál)
Cadillac Solitario (S03E01)
2017 Ministerstvo času (TV seriál)
Entre dos tiempos (S03E13)
Contratiempos (S03E12)
Tiempo de verbena (S03E11)
další epizody (13)
2016 Ministerstvo času (TV seriál)
Cambio de tiempo (S02E13)
Hasta que el tiempo nos separe (S02E12)
Tiempo de lo oculto (S02E11)
další epizody (13)
2015 Ministerstvo času (TV seriál)
La leyenda del tiempo (S01E08)
Tiempo de venganza (S01E07)
Tiempo de pícaros (S01E06)
další epizody (8)
2005 Lobos (TV seriál)
2000 Raquel busca su sitio (TV seriál)
1996 Yo, una mujer (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)

Dokumentární

2016 Miguel Picazo, un cineasta extramuros

Host

TV pořady

2013 ¡Atención obras! (TV pořad) - mod.
1991 Días de cine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky