foto

Gwilym Lee

  • nar. 24.11.1983 (35 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Gwilym Lee je britský herec. Má tři starší sourozence: Gerainta, Owena a Rhiannona. Studoval anglickou literaturu na Cardiff University a drama na Guildhall School of Music and Drama. Tam také získal roku 2008 Guildhall Gold Medal. Gwilym žije v Londýně. Jako herec se proslavil zejména ve filmech Bohemian Rhapsody (2018), Čerstvé maso (2011) a Cizinec (2010).

Fary

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bohemian Rhapsody
The Last Witness
2015 A Song for Jenny (TV film)
2013 Cloud Chamber
2012 Restless (TV film)
V kruhu koruny: Jindřich V. (TV film)
2011 Isle of Dogs
2010 Cizinec

TV seriály

2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Sklizeň duší (S18E06)
Svatí a hříšníci (S18E05)
Smrtící umění (S18E04)
další epizody (6)
2015 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedné víno (S17E04)
Balada o midsomerském hrabství (S17E03)
Magická vražda (S17E02)
další epizody (4)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždění v Kodani (S16E05)
Klub letců (S16E04)
Divoká sklizeň (S16E03)
další epizody (4)
2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duch panského domu (S16E01)
2011 Monroe (TV seriál)
Čerstvé maso (TV seriál)
2009 Vojandy (TV seriál)
Ashes to Ashes (TV seriál)
Traitor (S02E07)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Něžný déšť milosrdenství (S03E02)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Animal Ark (TV seriál)

Dokumentární

2011 Children of 9/11 (TV film) - vyp.

TV pořady

2018 2018 American Music Awards (TV pořad)
2017 The IMDb Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace