foto

Emma Jacobs

  • nar. 4.7.1958 (61 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Murder on Line One
1985 Síla života
1983 Bad Sister, The (TV film)
1980 Day Christ Died, The (TV film)
1979 Home Before Midnight
1978 The Stud

TV seriály

1999 Holby City (TV seriál)
1984 Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Jana Eyreová (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
Pride and Prejudice (TV seriál)
The Other 'Arf (TV seriál)
1978 The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)

Dokumentární

1982 Běh času (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky