foto

Macon Blair

  • nar. 1974
    Alexandria, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The Toxic Avenger
2018 Zastavte temnotu
2017 I Don't Feel at Home in This World Anymore
2013 The Monkey's Paw

TV seriály

2019 Pokoj 104 (TV seriál)
The Plot (S03E01)

Režijní filmografie

Filmy

2020 The Toxic Avenger
2017 I Don't Feel at Home in This World Anymore

TV seriály

2019 Pokoj 104 (TV seriál)
The Plot (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky