foto

Leslie Stevens

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Land of Dry Bones
2019 A Perfect Fit
Merrily
The Case of Jonas Booker
2018 Delivery
Here & Beyond
2017 The Dust Trail
Waffles
2016 Threshold
2012 The Boarder
2005 Stopař duchů
2000 NewsBreak
1997 Mobius
1985 Chorus Line
Joan Lui - ma un giorno nel paese arrivo io di lunedì

TV seriály

2016 Bosch (TV seriál)
Čas zmizet (S02E07)
Noční oběť (S02E03)
2013 The Fosters (TV seriál)
Quinceañera (S01E04)
Doteky osudu (TV seriál)
Zlom (S02E06)
Strážce pořádku (TV seriál)
Hole in the Wall (S04E01)
2012 Olympia (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
True Colors (S05E20)
2011 Pomsta (TV seriál)
Pokrytectví (S01E04)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Seznamte se s neznámou (S02E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Odplata (S05E11)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2005 Tam někde (TV seriál)
Orphans (E11)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Game Plan (S03E08)
2002 Do Over (TV seriál)
2001 Kristin (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Humble Pie (S06E08)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky